Energie-onafhankelijkheid
begint hier

Produceer je eigen duurzame energie zonder schadelijke uitstoot met onze gepatenteerde technologie voor afval omzetting, met flexibele opties voor grondstof en output.

Doe mee
Visual 2 BlueRevo installations next to greenhouse

De kracht van afval

Probleemloos energie verkrijgen is een van de uitdagingen waarmee bedrijven te maken hebben. Optimale waarde halen uit hun afval is een andere. Die twee samenvoegen is de oplossing.

De BlueRevo-technologie stelt bedrijven in staat om energieonafhankelijk en succesvol te zijn, met een positieve impact op zowel de economie als het milieu.

Ontdek markten

*5MWh is gebaseerd op 1 ton RDF met 18 MJ/kg lagere verwarmingswaarde

De BlueRevo technologie

Onze BlueRevo technologie is ontwikkeld door ons internationale team van ingenieurs en experts op het gebied van thermochemische conversie. Het zet biologisch afbreekbaar afval om in kostenefficiënte duurzame energie – of het nu gaat om syngas voor warmte en stroom, of waterstof met extra methaanscheiding en afvang van CO2.

Zo werkt het

Laatste nieuws

Sales Agent Agreement BlueRevo en Ecojoule Plus voor Spaanse markt

Deze week hebben BlueRevo en Ecojoule Plus een Sales Agent Agreement getekend in Pamplona om in Spanje BlueRevo-installaties op de markt te brengen die biologisch afbreekbare afvalstromen omzetten in teervrij syngas, zonder schadelijke emissies.
Lees verder

Bezoek Europese studenten van Windesheim aan BlueRevo

Deze week had BlueRevo de eer om een groep Europese studenten te ontvangen als onderdeel van hun International Carousel Week in Windesheim.
Het was een geweldige ervaring voor ons allemaal en een goede match met het thema 'Circulair Ontwerpen & Circulair Ondernemen'.
Lees verder

BlueRevo en SyngasCube bundelen krachten om afval om te vormen tot duurzame energie op de Italiaanse markt

BlueRevo en SyngasCube hebben op 27 maart 2023 een Sales Agent Agreement getekend voor Commercial Country Manager en een Memorandum of Understanding gericht op projectontwikkeling, aankoop, installatie en exploitatie van BlueRevo-installaties in Italië.
Lees verder