Empowerment van markten
wereldwijd

Onze grondstof- en output-flexibele technologie kan verschillende industrieën ondersteunen bij het omzetten van hun afval in duurzame energie voor consumptie of verkoop.Waterstof economie

Waterstof op aanvraag voor transport en industrie

Landbouw en voeding

Bioafval voor productie van groene energie en CO2-scheiding

Industriële gassen

On-site levering van syngas voor stroom-, warmte- en stoomopwekking of waterstofscheiding

Groene brandstoffen

Downstream applicatie voor productie van ammoniak en methanol

Water behandeling

Behandeling van gemeentelijk en industrieel rioolslib met energieterugwinning

Giovanni Canepa

CEO SyngasCube

“We zijn trots om onze inspanningen met BlueRevo te bundelen, gebaseerd op een gedeelde visie over de toekomst van energieproductie. Deze overeenkomst markeert het begin van een samenwerking die een enorme en nuttige innovatie op de Italiaanse energiemarkt en de ecologische voetafdruk zal brengen.”

Harry Wolkenfelt

CEO & Founder Solarif

“Bij Solarif geloven we in de BlueRevo-technologie en kijken ernaar uit om bij te dragen aan hun marktgroei met onze verzekeringen en matchmaking-activiteiten. Een mooi voorbeeld van innovatieve bedrijven die samenwerken om duurzame projecten te realiseren.”

Martin Stanley

Treewise oprichter

“Dit is een geweldige kans; we gaan ons richten op de twee miljoen ton groenafval dat jaarlijks door onze landelijke vitale infrastructuur wordt geproduceerd. Het coördineren van groenafval uit de elektriciteits- en spoorwegsector door middel van deze slimme technologie zet niet alleen afval om in duurzame energie, maar heeft tegelijkertijd de potentie om jaarlijks 1,5 miljoen ton koolstof af te vangen.”

Christopher Toureau

CEO Hope Resources Ltd

“Hope Resources zal een van de eerste bedrijven zijn die concurrerend geprijsde, schaalbare groene milieuvriendelijke waterstof produceert, verwerkt uit meerdere afvalstromen. De samenwerking met BlueRevo is een groot onderdeel van Hope's drive voor net zero, niet alleen in het VK maar wereldwijd.”