Nieuws

Sales Agent Agreement BlueRevo en Ecojoule Plus voor Spaanse markt

Deze week hebben BlueRevo en Ecojoule Plus een Sales Agent Agreement getekend in Pamplona om in Spanje BlueRevo-installaties op de markt te brengen die biologisch afbreekbare afvalstromen omzetten in teervrij syngas, zonder schadelijke emissies.
Lees verder

Bezoek Europese studenten van Windesheim aan BlueRevo

Deze week had BlueRevo de eer om een groep Europese studenten te ontvangen als onderdeel van hun International Carousel Week in Windesheim.
Het was een geweldige ervaring voor ons allemaal en een goede match met het thema 'Circulair Ontwerpen & Circulair Ondernemen'.
Lees verder

BlueRevo en SyngasCube bundelen krachten om afval om te vormen tot duurzame energie op de Italiaanse markt

BlueRevo en SyngasCube hebben op 27 maart 2023 een Sales Agent Agreement getekend voor Commercial Country Manager en een Memorandum of Understanding gericht op projectontwikkeling, aankoop, installatie en exploitatie van BlueRevo-installaties in Italië.
Lees verder

BlueRevo team support voor montage eerst commerciële installatie

We zijn allemaal gewend aan virtueel werken, maar er gaat niets boven face-to-face ontmoetingen. Deze week kwamen onze Letse en Italiaanse collega's naar het BlueRevo-kantoor in Heerenveen om de montage van onze eerste commerciële installatie te ondersteunen, zakelijke partners te ontmoeten en samen toekomstige bedrijfsplannen te bespreken.
Lees verder

Solarif en BlueRevo tekenen Sales Commission Agreement voor wereldwijde projectontwikkeling

We zijn verheugd dat we een Sales Commission Agreement hebben getekend met Harry Wolkenfelt van Solarif Matchmaker om onze robuuste, bewezen vergassingstechnologie te promoten en de energietransitie wereldwijd te ondersteunen.
Lees verder

Interview BlueRevo CEO in “Ondernemend Friesland” magazine

In de laatste editie van 'Ondernemend Friesland' magazine vertelt BlueRevo CEO Arice Kuijpers over hoe en waarom BlueRevo kan bijdragen aan een meer duurzaam Friesland.
Lees verder

BlueRevo-technologie onderdeel van geïntegreerd LIFE-project ‘Waste To Resources’ in Letland

BlueRevo zet zijn samenwerking met Hyrogas voort bij het demonstreren van nieuwe technologieën voor het omzetten van afval in energie.
Lees verder

BlueRevo en Treewise bezoeken site groenafval verwerkingsvoorziening VK

Het BlueRevo-team ging vorige week naar het Verenigd Koninkrijk voor de start van de samenwerking met Treewise en om een groenafval verwerkingsvoorziening te inspecteren als mogelijke locatie voor een BlueRevo-installatie om groenafval om te zetten in duurzame energie.
Lees verder

BlueRevo tekent tweede UK Agency Agreement, met Hope Resources Ltd

BlueRevo heeft een tweede UK Agency Agreement getekend, dit keer met Hope Resources Ltd om de energietransitie in de UK te ondersteunen door afvalverwerking zonder uitstoot.
Lees verder