Laten we samen
de wereld verbeteren

Als je gepassioneerd bent om je in te zetten voor energieonafhankelijkheid van bedrijven en de energietransitie, kom dan werken bij BlueRevo.

We zijn meer dan denkers – we zijn doeners. Onze energie en mentaliteit, gecombineerd met onze visie en professionele aanpak, maken dingen mogelijk. Met ons team bij BlueRevo werk je samen aan frisse ideeën en innovatieve technologieën. En maak je deel uit van oplossingen die een betere toekomst vormen.

Ontdek hieronder onze vacatures of neem direct contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en verdere informatie: info@bluerevo.nl

Onze vacatures

(Senior) Project Engineer

40 uur, Heerenveen, Nederland

Ben jij een gedreven Project Engineer die wil werken binnen een productieomgeving van gepatenteerde flexibele vergassingstechnologie voor energie op de wereldmarkt en meedenken in het continu verbeteren hiervan? En wil jij meebouwen aan een snel groeiende organisatie met een pragmatisch en ondernemend (internationaal) team gefocust op innovatie en duurzame oplossingen voor circulaire economie en klimaatneutraliteit?

Bekijk vacature

Projectontwikkelaar

40 uur, Heerenveen, Nederland

Ben je op zoek naar een frisse nieuwe omgeving gefocust op innovatie, energie en duurzame oplossingen voor circulaire economie en klimaatneutraliteit? Ben jij een echte adviseur in hart en nieren, die al menig complex en uitdagend project tot een goed einde heeft weten te brengen? En wil jij meebouwen aan een snel groeiende organisatie met een pragmatisch en ondernemend (internationaal) team?

We zijn voor onze afdeling Project Development op zoek naar een ervaren Projectontwikkelaar die ons helpt de groei en ambitie van BlueRevo verder waar te maken.

Bekijk vacature

Stages, leerbanen en afstudeeropdrachten

Ben je student en wil je in de praktijk bij een internationale startup je vak eigen maken, een stage of afstudeeropdracht doen? Werk je graag samen met anderen en belangrijker, wil je graag jezelf ontwikkelen? En spreekt ons bedrijf jou aan? Dan ben je bij ons van harte welkom!
Bij BlueRevo waarderen we jouw frisse kijk op ons bedrijf en jouw actuele kennis. We zien je echt als een waardevolle collega die we graag zichzelf willen laten ontwikkelen, met een beetje hulp van ons allemaal. Want het meeste moet jij zelf doen; het is tenslotte jouw opdracht en jouw leerproces. Oftewel, een mooie leerplek voor doorpakkers die uitdagingen maar al te graag aan willen gaan.

Zeer interessante afstudeer/stage opdracht(en) voor studenten Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde

Bekijk vacante opdracht