Projectontwikkelaar

Ben je op zoek naar een frisse nieuwe omgeving gefocust op innovatie, energie en duurzame oplossingen voor circulaire economie en klimaatneutraliteit? Ben jij een echte adviseur in hart en nieren, die al menig complex en uitdagend project tot een goed einde heeft weten te brengen? En wil jij meebouwen aan een snel groeiende organisatie met een pragmatisch en ondernemend (internationaal) team?

We zijn voor onze afdeling Project Development op zoek naar een ervaren Projectontwikkelaar die ons helpt de groei en ambitie van BlueRevo verder waar te maken.

Over BlueRevo
BlueRevo is een groep bedrijven die zich toelegt op het uitrollen van gepatenteerde in- & output flexibele vergassingstechnologie voor energie op de wereldmarkt. BlueRevo focust op energietransitie met nul of negatieve CO2-voetafdruk door vergroening van industrieën, gemeentelijke energie- en afvalbeheersystemen.

De kern van de BlueRevo-technologie is autothermische stoomomzetting die afval omzet in energie, zonder enige schadelijke uitstoot. Denk aan verschillende soorten afval, zoals hout, huishoudelijk en industrieel afval of rioolslib – als het maar carbon based en/of biologisch afbreekbaar is. Het geproduceerde teervrije syngas kan bijvoorbeeld een warmtekrachtkoppelingssysteem voor warmte en stroom aandrijven. Het kan ook verder verwerkt worden tot waterstof van brandstofcelkwaliteit, CO2 van voedingskwaliteit en methaan. We hebben R&D-, engineering- en productiecapaciteit in huis om de installaties te produceren. Ze zijn modulair ontworpen, waardoor opschalen relatief eenvoudig en snel gaat.

Onze BlueRevo-technologie is de afgelopen 20 jaar ontwikkeld door een internationaal team van ingenieurs uit Italië, Letland en de VS. In 2020 is in Letland een geavanceerde BlueRevo-installatie gebouwd waar de technologie is gedemonstreerd en gevalideerd door Kiwa, een bedrijf dat behoort tot ’s werelds top 20 op het gebied van testen, inspectie en certificering. De technologie wordt beschermd door een internationaal patent en is eigendom van BlueRevo.

Innovatief,  flexibel, betrouwbaar en excellent zijn onze kernwaarden die ten grondslag liggen aan het werk dat we doen. Die ons helpen bij het bouwen van een sterk team, het creëren van waardevolle producten en het leveren van de beste ervaring voor onze klanten en partners.

BlueRevo is op zoek naar een projectontwikkelaar die geboeid is door technologische innovaties en de economische haalbaarheid ervan. De collega die zijn of haar jarenlange kennis en ervaring wil inzetten om aansprekende duurzame projecten te ontwikkelen met de BlueRevo installatie in Nederland en daarbuiten.

Werkzaamheden
Je gaat aan de slag bij een ambitieuze speler die zich wil inzetten voor een betere wereld voor de volgende generaties. Ons streven is een belangrijke aanjager te zijn van de energietransitie door onze technologie wereldwijd toe te passen waar de behoefte het grootst is, qua gezondheid, milieu, maatschappij en het bedrijfsleven.

Je bent degene die met een goed projectvoorstel komt en partijen als gemeenten en provincies meekrijgt, waarbij je zorgt voor een gestroomlijnd proces en de juiste vergunningen, subsidie(aanvragen) en een goed omgevingsmanagement.

In de functie als Projectontwikkelaar is het je doel om een investeringsbeslissing te bewerkstelligen voor de projecten waar je aan werkt. Dit zijn veelal grootschalige oplossingen waarbij we de duurzaam opgewekte energie koppelen aan assets die energie verbruiken of innemen. Je acquireert nieuwe kansen en ontwikkelt een project van idee tot en met bouwrijp door o.a. (grond)posities vast te leggen en medewerking van o.a. gemeenten en provincies te krijgen.

Je werkt aan het op orde krijgen van het vergunningsdossier en subsidieaanvragen en bent actief bezig met omgevingsmanagement. Wij vinden het belangrijk dat je een door de omgeving gedragen project realiseert.

Jij bent als projectontwikkelaar in de lead om met een team van in- en externe specialisten projecten naar een positief investeringsbesluit te loodsen.

Je gaat uitdagingen niet uit de weg; je moet kunnen anticiperen en op zoek gaan naar (andere) oplossingen waar nodig. De snel verwachte groei van het bedrijf schrikt jou niet af om zelfstandig je werkzaamheden goed uit te blijven voeren. Je rapporteert aan de CEO.

Jouw vaardigheden
Er is binnen BlueRevo een grote drive aanwezig, het is een platte organisatie waarin snel besluiten genomen worden. Daarom zijn we op zoek naar een collega die een hoge mate van energie heeft en uitstekend zelfstandig en onafhankelijk kan werken. We zoeken een aanpakker die er energie van krijgt als er veel werk moet worden verzet en die zelf de route uitstippelt, gebaseerd op scherpe analyses.

Wij willen graag kennis maken met iemand die:

 • vooral enthousiast wordt van wat hierboven beschreven wordt;
 • een academische opleiding heeft afgerond: dit kan een technische, economische, juridische of bestuurskundige studie zijn;
 • als senior projectleider ervaring heeft met de realisatie van (energie-, ruimtelijke- of infrastructuur) projecten;
 • zich prettig voelt in de rol van adviseur en weet wat dit betekent;
 • de juiste attitude heeft: zelf achter zaken aangaan, graag leren, buiten hokjes denken, enthousiast en ondernemend zijn en je sterk verantwoordelijk voelen voor het werk dat wordt uitgevoerd en voor het team waarmee je dit doet;
 • zich herkent in de eigenschappen zelfstandigheid, flexibiliteit, inzet en structuur;
 • een daadkrachtige persoonlijkheid heeft, van nature makkelijk communiceert op diverse niveaus en focus weet te houden;
 • bedrijfskundig ingesteld is, geboeid is door technologische innovaties en de economische haalbaarheid ervan;
 • zich graag verder wil ontwikkelen in het werkveld van de energietransitie en toe is aan een nieuwe stap in haar/zijn carrière;
 • een goede uitdrukkingsvaardigheid heeft in het Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift ;
 • in bezit is van een rijbewijs B;
 • improvisatievermogen en bovenal een gezellige collegiale instelling heeft; en
 • het belang van verduurzaming en de energietransitie zelf ook voelt.

Bij voorkeur heb je ervaring op het gebied van de energietransitie, maar dat is niet noodzakelijk.

We zoeken vooral een hands-on ervaren adviseur, die communicatief vaardig is en haar/zijn kennis en ervaring inzet om klanten echt verder te helpen bij hun verduurzamingsvraagstukken. Deze skills kun je uiteraard hebben opgedaan in verschillende takken van het advies vak, denk onder andere aan:

 • Specialist milieueffectrapportages (m.e.r.)
 • Proces- of projectleider (bij de overheid of in het bedrijfsleven) voor grote, langlopende en complexe vraagstukken
 • Projectontwikkelaar in het ruimtelijk of energiedomein

Wij bieden
Goede salariëring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een uitdagende functie bij een gezond en ambitieus (internationaal) bedrijf met een hoge mate van vrijheid, zelfstandigheid en verantwoording;
 • Een gewaardeerde plek in onze innovatieve, platte organisatie met een no nonsens cultuur waarin de inbreng van jouw ideeën, voorstellen en kennis zeer worden gewaardeerd;
 • Standaard 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en een flexibel budget die je kunt inzetten voor bijvoorbeeld nog 10 vakantiedagen;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en kansen voor de toekomst;
 • Een tijdelijk dienstverband, overgaand in een vast dienstverband bij goed functioneren.

 Solliciteren?
Heel graag en heel eenvoudig: stuur je cv naar Liesbeth van der Wal, liesbeth@bluerevo.nl of bel 085-1144550